Ljust och fräscht

Gårdagen tillbringade jag ett antal timmar hos frisören, jag klippte ganska mycket på längden för att få bort allt slitet och det sista av permanenten jag gjorde för två år sen. Så nu är håret otroligt fräscht! Sen blev det massvis med ljusa slingor, så nu är jag mycket ljusare än vad jag varit på länge, vilket känns ovant men mycket najs. Ska visa någon bild senare ;)

Idag sitter jag vid datan, har hittills redigerat klart gravidbilder som jag även skickat till kunden, magen nedanför är delar av en bild. Då jag inte får visa mer än mage så fick jag klippa lite, men tycker den är fin ändå! :)

Nu ska jag sätta mig och fixa det sista på urvalet från söndagens fotografering.
Hoppas ni har en fin onsdag!

Fotografering Gravidmage

2 Comments

  1. by Angelica on December 1, 2012  5:49 pm Reply

    Vart har hon köpt koftan? Den är så jäkla snygg, vill ha! :)

    • by Frida on December 1, 2012  6:58 pm Reply

      Ingen aning faktiskt :)

Leave a reply

Your email address will not be published.