Tjugonde November Tvåtusentolv

Gravidfotografering

Dagarna smälter samman en del när man är hemma och inte gör något speciellt. Visst att jag försöker fixa jobb, redigera bilder och fixa hemma. Men ändå, har ju inte så många tidpunkter bokade som jag måste passa, vilket gör det hela lite svårare.
Men i morgon kväll ska jag till mamma och julbaka :D Det är ju snart bara en månad kvar innan jul, tiden går så fort!! På fredag hade jag tänkt att ta mig till fotomässan som är i Stockholm :) Så lite ska jag väl få gjort.

På bild har ni det fina paret som jag fotade gravidbilder på förra helgen. Visst är dom fina? Vi hittade till slut en buske som hade lite gröna löv kvar ;)

5 Comments

  1. by Johannaday on November 20, 2012  2:10 pm Reply

    mys! Kika gärna in hos mig och lämna ett litet spår också :)

  2. by mergimtare on November 20, 2012  6:28 pm Reply

    fiin blogg :) sugen på ett bloglovinbyte?

  3. Pingback : Julstämning för fulla muggar | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.