Tyst nervositet

Det känns konstigt, men jag har ett slags lugn i kroppen i kväll. Egentligen förstår jag inte varför då jag är grymt nervös inför morgondagen. Men något gör att nervositeten håller sig nere…

I morgon är jag ledig från jobbet, så i kväll blir som min fredagskväll, vilket inte är helt fel ;) Tänkte fira veckans slut med hemmagjord panang gryta och kanske se någon film. Sambon är på fotboll så jag har lägenheten för mig själv.
Kanske smida lite planer på hur jag ska göra lägenheten julfin? Finns mycket som kan köpas! :D Eftersom att det är första julen som jag inte bor hos mina föräldrar så tänkte jag införskaffa massa fint julpynt, vilket ska bli riktigt kul. Men de är tur att man har en karl som håller en tillbaka så man inte går överstyr ;) Finns annars en risk för det.

Ser fram emot denna helg också, kommer bli en rätt lugn helg. Ska till exempel ha tjejkväll med mamma och svägerskan på lördag…plus Noah… så kanske inte en full tjejkväll ;)
Ska försöka uppdatera lite mer här i helgen, har varit rätt dåligt på att blogga på helgerna.

Här kommer i alla fall några fler bilder på min fina vän och modell Lina.

Modellfotografering Lina Di Moda Modell fotografering Lina Di Moda
Modell: Lina
Smink: Adina
Foto: Jag

3 Comments

  1. by sagha on November 9, 2012  9:54 am Reply

    fina bilder :)

  2. Pingback : En ftp-fotografering någon? | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.