En lång men underbar dag

BarnfotograferingBarnfotografering

I går blev det inget bloggande för min del, hade fullt upp hela dagen. Först var jag på arbetsförmedlingen och anmälde mig arbetslös! Sen gick jag en sväng på stan för att köpa lite julklappar, är lite efter där, men hittade några! I morgon ska jag fortsätta shoppandet.
Efter det gick jag förbi mitt gamla jobb för att julfika och ha ett riktigt avslut, sorgligt men så är det. Nya utmaningar komma skall!

Efter det så hade jag mina fina tjejer på besök. De tjejer som jag växt upp med, sjungit Spice Girls med, gått igenom låg-, mellan- och högstadiet med. Så himla underbart det är att fortfarande ha kontakten med dom, och som en gammal tradition så hade vi julmys med fika och en massa tjejsnack. Blev en riktigt fin och lång kväll. :)

I dag blir en liten mer slappdag, vilket behövs ibland också. Jag sov som en stock i natt, min kropp är inte van att göra så mycket på en och samma dag som igår, haha! Underbart!

Visar två till bilder på underbart söta lilla Iris. Får barn verkligen vara såhär söta? Inte konstigt att man faller så pladask för dom! ;)

7 Comments

 1. by Amanda Landegren on December 15, 2012  6:28 pm Reply

  Jättefin blogg och vilka fina bilder!!

  Passa på att anmäla dig till veckans blogg! Vinnaren dras i morgon och vinsten är inte bara en länk utan jag skriver lite om vinnaren också!

  Kramar Amanda!

 2. by ~ Elinemma on December 15, 2012  8:54 pm Reply

  fina bilder ^^
  sv; nu följer jag dig också och jag blev nummer 61 tror jag :d

 3. Pingback : Familjen är bäst | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

 4. by Josefine - Fotoblogg on December 18, 2012  1:33 pm Reply

  Hej!
  Så fin blogg du har! Många otroligt fina bilder :)
  Ha en bra dag!

Leave a reply

Your email address will not be published.