En ny fin vän

Vanilj lussebullarVaniljlussebullar

I går försökte jag mig på att baka i vårt kök, vilket jag aldrig gjort tidigare. Det gick sådär… inser att det vore najs med lite mer arbetsytor. Men sen kan det vara en fördel att ha lite verktyg… typ en kavel. Men man tager vad man haver. Så mina vaniljlussebullar blev gjorda på en vinflaska. Vem vet, de kanske blev extra goda just därför? ;)
För goda blev dom!

I dag hade jag en riktigt mysig dag. Träffade en vän i Sollentuna för att äta lunch. Fina Angelica som är höggravid, så himla fin! Så roligt när man får nya vänner. Jag och Angelica lärde känna varandra under vår grymma Greklandresa i somras.
Jag måste snart sätta mig och klura ut hur vår fotosession ska se ut som vi ska ha om någon månad, vi måste ju föreviga hennes fina mage! Roligt! :D
Vi åt i alla fall gott på Wayne’s och sedan gick vi runt en sväng och tittade i affärer. Jag köpte ett jättefint glögg set som ska användas i morgon när vi har lite folk över.

Nu ska jag dammsuga och fixa de sista i lägenheten!
Hoppas ni har en fin fredagskväll!

3 Comments

  1. by Rosanna:) on December 8, 2012  11:27 am Reply

    Vad gott det ser ut, fin blogg!:)

  2. by † iris on December 8, 2012  1:20 pm Reply

    Herregud vadfina bilder! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.