Julen hos oss

Jag tänkte dela med mig av lite bilder på hur julen ser ut hos oss. Det är ju första gången vi har en egen lägenhet att pynta, så jag har haft så roligt med att hitta fina saker att ha runt om i lägenheten. Vi har julgardiner i köket, en krans på dörren, små pyssel lite här och där. Det blir så himla mysigt!! Och sen i går hamnade massa paket under granen ;) Visar lite fler bilder på det i ett annat inlägg.

Vad tycker ni om vår udda julgran? ;)

Julen 2012Julen 2012Julen 2012Julen 2012Julen 2012

3 Comments

  1. by Angus on December 23, 2012  4:23 pm Reply

    Ja men den granen va ju jättefin! Va mysigt det ser ut

  2. by Lina on December 23, 2012  4:35 pm Reply

    Hej, för någon vecka sedan hjälpte du mig med att säga vad som såg konstigt ut med min design på din dator. Jag har nu gjort en ny, så du kanske har lust att kolla in igen och se om även denna ser konstig ut?

  3. by Junitjej on December 23, 2012  4:42 pm Reply

    Tassar in och önskar dig en GOD JUL! Fina bilder!

Leave a reply

Your email address will not be published.