Julstämning för fulla muggar

I dag har jag gjort ännu mer julmys här hemma. Efter en sväng på stan med lite shopping så har jag satt upp en ljusslinga runt balkongräcket, ni vet en sån där med “granris” på. Blev jätte fint! Och sen har jag satt upp våra nya julgardiner i köket. Underbart! :D
Börjar bli riktigt mysigt! Känner hur hela jag slappnar av och mår så himla mycket bättre. Är ju lite konstigt att just julpysslet får mig att slappna av, men de känns riktigt bra, så jag låter känslan stanna i kroppen! :)

Just nu sitter jag och redigerar bilderna på Denize och Roberth, så jag tänkte att jag skulle visa en till av bilderna på dom och deras fina mage. Fin va? :)
Visade ju denna söta på dom tidigare.

Gravidfotografering

4 Comments

  1. by Johanna Fåglund on December 4, 2012  7:52 pm Reply

    Sv: Ja, det är så galet mysigt där på julen :))

  2. Pingback : Denize och Roberth | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.