Snöporträtt

I går när alla andra Stockholmare svor åt snön, så bestämde jag och Lina oss för att njuta av denna vackra snö ordentligt! Vi packade på oss kläder (mest jag) för att gå ut och fota. Galet, jag vet! Vi var lite chockade själva. Vi plumsade i alla fall oss genom snön för att hitta ett ställe att ta lite kort på. Det snöade massor, blåste isvindar så snön yrade och kom från alla håll och kanter och efter tio minuters fotograferande så hade jag inte längre någon känsel i mitt fotofinger. Men ack så roligt det var! :D

Tänkte att jag skulle visa några foton som vi fick fram. Det var lite svårt att hitta fokus ibland på grund av snön som kom i vägen, men det blev ett gäng foton innan vi sprang in för att dricka te.
Fler kommer!

Porträtt fotografi snöPorträtt fotografi snöPorträtt fotografi snö

12 Comments

 1. by jessica on December 6, 2012  4:21 pm Reply

  så fin bild

 2. by Rebecca on December 6, 2012  4:36 pm Reply

  Hej :) allt bra?

 3. by Elin on December 6, 2012  4:44 pm Reply

  Gillar speciellt den svartvita bilden :)

  Svar: Haha, ja, jag läste både ditt inlägg och hade läst det innan på Aftonbladet. Men jag fattar det som så att ljuset måste komma någonstans ifrån, ha någon källa liksom, sen vad det just är för källa kan ju vara vad som helst. Men jag berättade bara att det jag såg var lampor, sen kanske det du såg var något helt annat...

 4. by Mikxki on December 6, 2012  5:16 pm Reply

  Riktigt fina bilder :)

 5. by Ida on December 6, 2012  5:28 pm Reply

  Fint! Jag känner att jag inte alls har samma positiva inställning till vintern... :)

  • by Frida on December 6, 2012  6:41 pm Reply

   Det är det tyvärr inte många som har, men man mår bättre om man tänker som mig ;)

 6. by Annika on December 6, 2012  5:54 pm Reply

  Fina bilder :)

 7. by ~ Elinemma on December 6, 2012  7:25 pm Reply

  sv; tack detsamma :) ja visst säg då du lagt till mig och nummer så gör jag det efter :)

 8. by natalie on December 11, 2012  7:12 pm Reply

  mycket vackra bilder! vilket program/sida använder du för att ladda upp bilderna på nätet? jag känner ibland att jag inte gör på det optimalaste sättet, vilket jag tror drar ner kvalitén på bilderna. kvalitén på dina bilder däremot är ju fantastisk!

Leave a reply

Your email address will not be published.