Årsresumé jan-april

Porträtt fotografi NilsPorträtt William & LukasAmy och Roo vinterlandskapMiramis GreyhoundFlyttkartongerTulpanerSemlaGammal kameraPorträtt - Jörgen & EmmaObjektiv Canon EF 24-70mm f/2.8L USMSnö kristallerBlommande körsbärsträdGravidfotografering CeciliaGravidbilder Gravidporträtt Patrik och CeciliaBordsdetaljer KenanaBarnporträtt barnbild MajaBarnfotografering MajaBröllopsfotografier brudbukett ringarBröllopsporträtt Jörgen & Emma

Året 2012 började med porträttfotografering av Nils och sedan dom små busfröna William och Lukas. Vilket var riktigt roligt. Efter det så åkte jag en sväng upp till Umeå för att tillbringa en heldag tillsammans med min kusin och hennes kille samt djur. Helt underbart vinterlandskap och att fota dom alla var hur kul som helst.

Både jag och min nuvarande sambo flyttade hemifrån till en fin hyreslägenhet och fick massvis med fina blommor som jag inte kunde låta bli att fota. Jag bakade semlor för första gången, som blev torra men riktigt goda. Jag fick en otroligt fin gammal kamera och hade en testfotografering med Jörgen och Emma inför deras kommande bröllop. Jag köpte ett nytt objektiv, ett Canon EF 24-70mm f/2.8L USM, vilket jag älskar! Fotade årets sista snökristaller innan vårens blommande körsbärsträd kom. Jag tog massa kort på min underbart vackra svägerska när hon var höggravid och var fotograf för ett litet event som Kenana hade, mycket spännande.

Jag hade ännu en barnfotografering på supersöta Maja och påbörjade våren med att fota våra fina vänner Jörgen och Emmas bröllop, vilket vad helt otroligt och även mitt första bröllop.

En riktigt bra start på året, men även ganska lugn fotomässigt.
Årsresumén fortsätter… ;)

1 Comment

  1. by Johanna Fåglund on January 9, 2013  11:47 pm Reply

    Sv: Tack :)) Aa, det är mina riktiga naglar :P

Leave a reply

Your email address will not be published.