Årsresumé maj-augusti

Valborgs brasaFyrverkerierStolt FasterNoah barnporträttMidsommarblommor i korgLina porträttLina LinadimodaGravidmageGravidfotografering Gravid mageJosefin gravidfotograferingBröllop 29 juni 2012BröllopsfotograferingBröllopsfotografering barnBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingÖsterhaninge KyrkaColdplay Sverige 2012hunden RamboGrekland Kreta Solnedgång"Grekland Kreta tjejer

Vi inledde maj med den årliga majbrasan i Sigtuna, alltid lika fint och ett hejdundrande fyrverkeri. Den 13 juni blev jag Faster för första gången till världens sötaste lilla Noah!! :D
Vi firade midsommar ute på landet med fina vänner och en 11 dagars liten Noah. Super mysigt! Där tog jag vackra midsommarporträtt på fina Lina.

Jag fotade ett antal vackra gravidmagar, bland annat en kär vän till mig. Fick ta del av två otroligt vackra bröllop, det ena större och det andra mindre. Väldigt roligt och en grym erfarenhet.

Jag fick äran att fota årets konfirmander i Österhaninge kyrka och så gick vi på bästa konserten någonsin, Coldplay! Jag förlorade min älskade bästa vän, hunden Rambo <3 Men avslutade med en riktigt grym tjejresa till Grekland! Det hände lite mer under sommaren, jobben började rulla in och jag fick ännu fler bröllop och gravidmagar att fota, vilket är helt underbart! En toppensommar helt enkelt!

8 Comments

 1. by Caroline on January 12, 2013  4:12 pm Reply

  Sv: Har lagt till dig nu som nummer 63, din tur! :)

 2. by Ebba on January 12, 2013  7:41 pm Reply

  sv: Varegod :)

 3. by Caroline on January 13, 2013  1:44 am Reply

  Sv: Perfekt :)

 4. by Anna on January 15, 2013  12:29 pm Reply

  Åh så vackert! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.