Ett ständigt snurr

Barnfotografering Noah

Det känns som att jag tappat fokus lite sen julen, dagarna är helt snurriga och jag vet varken upp eller ner. Måste hitta tillbaka till en viss rutin, vilket vore lättare om man hade ett jobb… men men!
Jag ska i alla fall försöka bli bättre på bloggandet, har varit lite slött nu på senaste.

I dag ska jag i väg till min svägerska och fina brorson och gosa lite! Har inte träffat dom sen jul, alltså två veckor!! Inte okej! Tänkte smita med mig kameran också och kanske ta ett kort på snyggingen. Ovan ser ni honom under julafton efter att han fått sin gröt, mycket nöjd! ;)

Ha en fin… onsdag?

2 Comments

  1. by Neha on January 9, 2013  9:17 pm Reply

    Superfin bild och söt kille:)

  2. by agnesandersson on January 12, 2013  7:07 pm Reply

    Fin blogg!!!
    Hoppas du har haft en jätte bra dag!
    kramisar♥

Leave a reply

Your email address will not be published.