Födelsedagskalas!

Macron och bulleTårta blåbärs prinsesstårtaMacron och bulle

I går fyllde min älskade pojkvän/fästman/sambo (va man nu ska kalla honom, hehe!) år. Så direkt efter jobbet var det bara att åka och hämta hem tårtan och fikat som vi beställt. Hade jag fortfarande varit arbetslös hade jag nog bakat själv, men nu hade jag inte riktigt tiden tyvärr. Men det var riktigt smarrigt. Macrons, bullängd och en riktigt god blåbärs prins(!)tårta. :D

Och hela tjocka släkten kom. Typ. Mina föräldrar, brorsan med familj och sen killens föräldrar och båda brorsorna med tjejer och barn. Vi var sammanlagt 15 pers! Gaalet! Vi har aldrig varit så många här på samma gång. Kul. Är imponerad att vi alla fick plats. Insåg också att vi har ganska mycket stolar och pallar i vår lägenhet, vilket är grymt! :)

Tack alla som kom, var supermysigt!

6 Comments

 1. by Angus on January 19, 2013  4:04 pm Reply

  Mm mycket smarrigt! Grattis till sambon!

 2. by m on January 19, 2013  4:54 pm Reply

  gott!

 3. by Johanna Fåglund on January 19, 2013  11:14 pm Reply

  Sv: Tack :)) Jaa, hittade knoppar i januari förra året också, tyckte det var lite skumt :P Men dom slår nog inte ut än på några månader.

 4. by Taimi on January 23, 2013  8:36 pm Reply

  Gott!! :Q

Leave a reply

Your email address will not be published.