Gott Nytt År!

Nyår 2012/2013

Från vänster; Malin, Lina, Frida och jag. Bilden är tagen av Fridas syster med Linas kamera ;)

Jag måste få önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!
Hoppas att er nyårsafton var lika bra dom min, för vår var riktigt härligt. Omringade av en massa bra kompisar, god mat, dricka och fyrverkerier. På bilden har ni vi fyra tjejer som anordnade denna fest, med lite hjälp från vår privata kock Simon ;) Kan inte tänka mig några jag hellre skulle vilja fira nyåret med än dessa underbara tjejer. Tack för en toppenkväll!

Känns som att de här kommande året kommer bli riktigt bra. Jag har mina förhoppningar. Dock så är året som varit, 2012, ett svårt år att slå. Inte varje dag man går och blir faster. Inte första gången i alla fall, händer ju bara en gång! ;) Grymt år har det varit, men ännu ett bättre ska nog komma.

Gott nytt!

2 Comments

  1. by Malin on January 1, 2013  10:54 pm Reply

    tack själv, de va en fantastisk kväll! Puss och kram

Leave a reply

Your email address will not be published.