Snöglitter

Snöglitter

I går sken solen så fint och det glittrade i luften av den minsta lilla snön som yrade i luften, otroligt vackert! Går inte riktigt att fånga på bild.

Har haft en ganska händelsefull vecka, i alla fall om man jämför med mina tidigare då jag inte gjort så mycket ;)
Började veckan med massa intervjuer med rekryterare, sen började jag det nya jobbet på onsdagen och har jobbat tre dagar och det har lett till att jag varit helt slut. Tänk er att gå från att slappa i soffan hela dagarna till att sitta på ett kontor. Har sovit som en björn i ide slutet på veckan, hehe! Sen avslutade jag fredagseftermiddagen med att gå på en arbetsintervju, vilket var spännande. Får se om det leder till något. Sen var det bara hem och fixa inför kalaset som vi hade! Grymt! :)

Gårdagen fick jag i alla fall lite lugnt, vilket behövdes. Och i dag skulle jag börja dagen med att fota en liten prinsessa, men dom var inte helt friska, så vi sköt fram det. Viktigt med friska och glada modeller ;)
Får se vad vi hittar på istället idag.

Ha en riktigt skön söndag.

2 Comments

  1. by marina on January 21, 2013  5:13 pm Reply

    Riktigt mysig bild. :) Själv kan jag inte alls fånga snö på foto.

Leave a reply

Your email address will not be published.