En trött liten tjej

Nyföddfotografering

Jag känner mig lite som Matilda på bilden just nu, trött!
Men i dag ska bli en väldigt trevligt dag, jag ska åka ut på utflykt. Ska ta mig via tåg för att hälsa på lilla Matilda och hennes mamma. Har lite foto idéer som jag skulle vilja testa på henne och snäll som hennes mamma är så får jag testa dom på Matilda. Otroligt vilka fina vänner man har! Hoppas på en dag som är snäll och släpper in bra ljus genom fönstret så jag kan utnyttja varje sekund! ;)

Ska i alla fall bli väldigt roligt och mycket härligt att få gosa med lilltjejen åter igen! :D

7 Comments

 1. by Michaela on February 20, 2013  11:13 am Reply

  åh vilken söt unge. det låter som en bra dag :)

 2. by Emma Roodla on February 20, 2013  2:53 pm Reply

  Åh herreguuud så söt bild :)!

 3. by Fatma on February 20, 2013  4:34 pm Reply

  aw!

 4. by Johanna - Tillvaron.se on February 20, 2013  4:37 pm Reply

  Så söt! Och precis så jag känner mig mest hela tiden just nu. Jag tror det är sol vi behöver hela bunten!

  Ha en skön kväll!

 5. by molly on February 21, 2013  11:03 am Reply

  Fin blogg, allt bra?

Leave a reply

Your email address will not be published.