Fredag

Barnfotografering

I kväll ska vi åka i väg till min faster och sova över. I morgon ska sambon fortsätta med sitt målarjobb som han gör där och jag tänkte utnyttja tiden med att fixa klart lite foton som jag har liggandes. :) Till exempel på denna busunge, Oskar, som ni ser ovan.

Ska bli skönt att åka ut på landet och slappa lite. Alltid skönt att komma bort!

Jag har idag varit på ytterligare en intervju…börjar verkligen bli bra på det där med intervjuer, hehe! Håller tummarna på att någon av dessa som jag varit på på senaste tiden ska leda till något. Börjar bli less på att inte ha några pengar :(

Hoppas ni alla får en skön fredagskväll!

3 Comments

  1. by Angus on February 22, 2013  6:31 pm Reply

    Men va underbar!

Leave a reply

Your email address will not be published.