Herren i huset

Barnfotografering

Den här herren är världens finaste brorson! Ja, jag kan säga så. Han är ju än så länge den enda! ;)

Jag hade i dag ännu en barnfotografering, denna gången med en 8 månader kille, han var inte riktigt på fotohumör dock. Men vi fick nog ett par bilder där han såg glad ut i alla fall. Tur att föräldrarna har sina knep på att få barnen att skratta! ;)
Föräldrarna vill vara privata, så jag får inte visa några bilder från vår fotografering, så ni får nöja er med att veta att jag haft en, haha!

Men tänkte att jag skulle visa några som jag tog på världens bästa Noah i dag. Jag gick förbi där efter min fotografering och kände att jag måste ju fota honom, det är ju två månader sen sist! Inte okej! Han har på sig sin nya tröja som han fick av faster (mig) från London. Hur söt? Han börjar bli så stor!!

För första gången så var kameran riktigt rolig, till och med så att man ville kräla sig fram och äta på den! hehe! Varför sitta still där mamma och faster tycker att man ska sitta när man kan kräla fram till kameran och rycka i den?! ;)

Barnfotografering

5 Comments

 1. by SoF on February 10, 2013  10:24 pm Reply

  Du är så himla duktig med kameran Fia! :)

  Helt underbara bilder.
  Bara älskar den första bilden, med den fina slitna stolen, sättet han sitter på och de mysiga kläderna.
  Perfekt!
  (å jag känner honom inte ens...) ;)

  Ha en bra vecka!

 2. by elin blomberg on February 11, 2013  7:13 am Reply

  Gullunge!!:)
  Wow, Så himla fina kort!
  , Elin!

  • by Frida on February 11, 2013  9:53 am Reply

   Tack snälla Elin!! Kul att du gillar dom :D

Leave a reply

Your email address will not be published.