Lugn söndag

Solnedgång snö

Känns fortfarande overkligt hur vackert det var i går.

Jag känner mig inte helt på topp idag, känner mig konstigt i kroppen. Hoppas verkligen inte jag är på väg att bli sjuk! Alla runtomkring mig har ju varit sjuka till och från på senaste tiden. Riktigt sjuka också. Vill inte bli sjuk nu! Även om jag som arbetslös har det bästa förutsättningarna att vara sjuk, men känns inte så kul att till exempel flytta fram intervjuer och liknande. Så nu håller vi tummarna!

Men det blev en rätt lugn och skön dag hemma i dag i alla fall. Behövs det med. Ska i väg och handla om ett tag och sen ska jag i väg och färga svägerskans hår! :)

Hoppas ni har en fin söndag!

3 Comments

  1. by Sofie DJ on February 24, 2013  11:13 pm Reply

    Härliga vinterbilder :-)!

  2. by marina on February 25, 2013  12:57 pm Reply

    Oj vilka härliga bilder!

  3. by Madde on March 5, 2013  9:03 pm Reply

    Åh vilka vackra bilder! Det är såna där bilder som gör att man inte vill att vintern ska ta slut :)

Leave a reply

Your email address will not be published.