London del I: Portobello road

På fredagen tog vi oss upp mot Portobello road och marknaden. Är ju helt underbart att strosa runt där, gå in i gamla butiker, kolla på de färgglada husen och titta på stånden på gatan. Vi tillbringade vår förmiddag där med att gå fram och tillbaka, vissa kollade på begagnade jackor medan andra fotade gamla möbler i en underbar liten butik ;)

Vi stannade till på en supermysig pub och åt lunch, väldigt udda ställe då den bestod av massa låga dörrar överallt, så man var tvungen att ducka varje gång man skulle gå någonstans. hehe! Vi åt då i alla fall en traditionell fish and chips där. Mumsigt!

Här kommer en hög med bilder från vår tur till Portobello road.

Portobello road cykelPortobello road housesPortobello road Old housePortobello road truckPortobello road old thingsPortobello road porträttPortobello road windowPortobello road engelska flaggan pallPortobello road gammal hyllaPortobello road gammal byrå handtagPortobello road kläderPortobello road kläderPortobello road porträttPortobello road skylt

Portobello road gänget

Bästa gänget! Lina, Simon och Patrik. Tack för en grym resa!

5 Comments

 1. by Fotograf Malin Sörmlind on February 1, 2013  9:22 pm Reply

  Hej!

  Ny på din blogg, hittade precis hit via bloggtrafik, men jag måste säga att här trivs jag minsann och da! Du är jätteduktig!

  Ja, här kommer jag nog att rota in mig lite.

  Ha en trevlig kväll!

 2. by bellaaaa on February 1, 2013  9:38 pm Reply

  Jättefina bilder :)

 3. by SoF on February 1, 2013  10:38 pm Reply

  Härligt typiskt engelskt! :)

  Jag hoppas på fler bilder framöver.

Leave a reply

Your email address will not be published.