Semlor

Semla

I dag var det dags för mig att baka semlor, en dag sent – jag vet! Men vi hade ingen möjlighet att bjuda över folk igår, så då fick det dröja en dag. Varför inte äta semlor varje dag förutom fettisdagen lixom? ;)
Vi hade i alla fall över våra familjer på lite semlor och mys. Var riktigt trevligt!

Jag älskar att baka! Har alltid gjort. Dock blir det mycket mindre nu för tiden, men det är väl kanske bara bra! haha! Har dock svårt att baka små saker, vette tusan varför. Till exempel så skulle detta recept blir ca 30-40 st medan jag fick de till 20. Haha! Fast jag tycker själv inte att de blev så extremt stora… men jag kanske är hemmablind?!
Dom blev riktigt goda i alla fall, förra året lyckades jag göra dom torra, så det kändes bra att de blev bättre i år. Men allt går att dölja med smarrigt innehåll, vilket är lite av en specialité för mig ;)
Jag kör inte på en klump med mandelmassa och en hög med grädde. Nej nej, mitt egna recept är mycket mycket bättre! Någon som kan gissa vad de är? ;)

4 Comments

  1. by sara on February 14, 2013  10:57 am Reply

    Vilken cool bild xD

  2. by EVELINA KNIPSTRÖM on February 14, 2013  12:41 pm Reply

    Det är samma för mig när jag bakar, blir hälften färre än vad det står i receptet att det ska vara =P Lika bra bullar brukar det ju bli ändå så det är huvudsaken och det ser smarrigt ut på bilden =)

Leave a reply

Your email address will not be published.