When I see your smile

Barnfotografering

Jag blir så himla glad när jag ser den här tjejens leende. Känner ni inte hur det sprätter till i magen av lycka? :D

Jag har idag suttit och gått igenom gårdags fotografering, oj vad mycket bilder jag tog! Och nu kände jag att jag bara var tvungen att titta lite på fina Lovines foton och välja ut några jag ska redigera. Och så fann jag denna som fick hela mig att le. Underbart!

3 Comments

  1. by ~ Elinemma on February 11, 2013  5:08 pm Reply

    sv; så bra :)
    följer du mig på bloglovin ?

  2. by Stickan! on February 11, 2013  6:19 pm Reply

    Åh, vilken härlig tjej. Man kan inte annat än lee när man ser hennes leende :-)

  3. Pingback : Att leka i sängen | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.