Solig fotograferingsdag

Syskon / kusin fotografering

Jag har haft en sån himla bra dag i dag. Började dagen med en syskon/kusinfotografering vilket var super roligt för det var ett sånt härligt gäng ungdomar som skulle fotas. De skojade och busade med varandra och det kan ju inte resultera i annat än äkta leenden på fotona. Underbart! Kolla bara bilden ovan, blir man inte glad av att se dom? Jag har massa bilder att gå igenom, men var bara tvungen att visa er denna ;)

Sen hade jag en liten fotografering med en av jordens sötaste tjejer, Lovin. Hennes minspel gör att man bara vill äta upp henne, helt otroligt! Så himla söt liten tjej, fast hon har blivit stor hon med som till och med fått en egen liten kusin, inte illa för en så liten tjej. Bilderna är bara för bedårande och jag lovat att visa er dom snart!! :D

Nu ska jag gå över till mamma, då vi båda är gräsänkor, och laga lite mat och umgås med henne. Ha en toppenfin lördagskväll!

Leave a reply

Your email address will not be published.