Att leka i sängen

BarnfotograferingBarnfotograferingBarnfotografering

Nu har jag precis gjort klart några redigeringsjobb, men jag får inte visa bilder från dessa fotograferingar så jag tänkte att jag visar er några på underbara Lovine. Den här tjejen är nog en av de gladaste barnen jag träffat och alla hennes minspel är bara för underbara! Kommer visa er fler bilder på henne, hon blir söt på varenda en! :D

Annars så är det tydligen måndag i dag. Inte för att de säger mig så mycket mer än att jag är ensam hemma. hehe. Men jag hoppas på att få lite bra nyheter på jobbfronten i veckan! Håller tummarna!

5 Comments

  1. by marina on March 4, 2013  12:52 pm Reply

    sv. Vad skönt att höra. :)

  2. by Malin on March 6, 2013  5:30 pm Reply

    Vad söt ♥

  3. Pingback : Dålig start, grymt avslut | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

  4. by Alice Moradian on March 10, 2013  9:40 pm Reply

    Fantastiskt fina bilder! Väldigt sött barn :)

Leave a reply

Your email address will not be published.