Börjar bli långtråkigt

Solnedgång snö dimma

Foto från min promenad hos faster.

Fjärde dagen jag ligger med gips idag, eller tre och en kväll. Tredje dagen hemma i alla fall och det börjar kännas. Det jobbiga är att jag knappt kan göra något, att göra frukost är ju värsta projektet. Jag kan ju inte direkt hålla i glaset med juice och hoppa till stolen, hehe! :P
Plus att jag får fruktansvärt ont när jag står upp mer än 1 minut. Lite störande! Sen ska vi inte börja tala om att jag redan är irriterar på att jag inte kan duscha ordentligt. Jaja… jag kommer nog hitta mina rutiner och sätt som gör det lättare. Som mamma säger, det är ju faktiskt bara några dagar sen jag bröt foten!
Men jag är redan less på att se film! haha!

Det som kändes extra tungt idag var att jag var tvungen att tacka nej till en bröllopsfotografering i maj. Jag kommer förmodligen inte ha kvar gipset då, men om jag förstår det rätt så kommer det krävas en del träning för att komma tillbaka och gå som vanligt, så jag kan ju inte riktigt ta på mig ett bröllop då. Så himla trist! Vill ju inte tacka nej till den enda roliga som finns att se fram emot nu. Blä!

Nu ska jag i alla fall hoppa in i köket och se om jag klarar av att värma lite mat. Önska mig lycka till! ;)

8 Comments

 1. by SoF on March 20, 2013  1:25 pm Reply

  Jag har full förståelse för hur du känner.
  Skulle känt p r e c i s likadant!

  Irriterad, frustrerad, uttråkad o.s.v.

  Ha det gott (ändå)!

 2. by Linda on March 20, 2013  8:35 pm Reply

  Så tråkigt med foten och självklart trist att behva tacka nej till ett roligt bröllopsjobb men det viktigaste är att bli bra!

 3. by Josefin on March 20, 2013  9:12 pm Reply

  Galet fin bild :D

 4. by solweig on March 21, 2013  5:54 pm Reply

  Just ja, det där med att duscha är ju ett projekt på flera timmar! Det hade jag förträngt.

  Efter flera fruktlösa - men ack så energikrävande - försök att kränga på den av sjukhuset rekommendera plaststrumpan över gisppaketet ingrep min rationella hjärna och jag övergick till stor svart plastsäck! + midjeband av resår (för att knyta ihop säcken s.a.s).

  Snacka om energisparåtgärd av stora mått.

  Ett gipspaket kan frisätta många kreativa ideér ....

  • by Frida on March 22, 2013  8:59 am Reply

   Ja verkligen! Jag hittade dock ett väldigt bra sätt eftersom att vi har badkar, så med lite hjälp upp och ner så gick det bra :)

 5. by Neha on March 22, 2013  7:47 pm Reply

  Vilken fin bild:D

 6. by Marie on March 24, 2013  10:31 pm Reply

  magnifique lumière et belle atmosphère.

Leave a reply

Your email address will not be published.