Dålig start, grymt avslut

Barnfotografering

Om ni någon gång skulle vilja utpressa någon, så skulle jag rekommendera att ni tar dom till tandhygienisten för att ta bort tandsten. Jag var där i dag och skulle avslöjat alla hemligheter! Shit va jobbigt det var. En timma låg jag där och plågades med att en vass metall grej petade mig i tandköttet – usch!! :P haha!

Så dagen började inte så jätte bra… men avslutades riktigt fint då jag har umgåtts med tre av mina äldsta vänner under hela eftermiddagen. Alltid lika underbart att få vara med dom, prata om allt och inget. Och vi hade ju sällskap av damen ovan, Lovine, som förgyllde vår dag ännu mer! Hennes leende, skratt och gurglande! :)

Nu blir det att se någon film och sen decka, för jag är helt slut både i huvudet och i kroppen efter min misshandlande förmiddag! ;)

4 Comments

  1. by Angus on March 7, 2013  8:57 pm Reply

    Ush! nu kommer jag använda tandtråd ett par dagar bara för att jag kommer ihåg hur hemskt det är.. sedan rinner det förmodigen ut i sanden... :)

  2. by Annika on March 8, 2013  10:27 am Reply

    Så fin bild :D

  3. by Neha on March 8, 2013  5:55 pm Reply

    Supersöt:D

  4. Pingback : Glass i parken och mode show | Frida Furberg fotograf Stockholm - FotograFia Blogg

Leave a reply

Your email address will not be published.