Längtan efter torsdag

Nyföddfotografering

Jag känner att inspirationen är lite låg just nu. Kanske är för att jag sitter instängd i lägenheten… Måste bli bättre på att ta mig ut, även om det är trist själv. Måste bli bättre på att vara arbetslös, haha! :P

Tänkte att jag skulle visa det här underbara fotografiet jag tog på fina Leela. Visst är hon söt? Och jag älskar kontrasten med den mörka pälsen under :)

I morgon har jag inga direkta planer, men torsdag blir full dag med tandläkarbesök (mindre kul) och träffa fina tjejerna (mycket roligare!). Ser fram emot andra halvan av dagen i alla fall, hehe! Och helgen kommer bli grym med två fotograferingar och att umgås med min bästa vän!

5 Comments

 1. by Julia on March 6, 2013  3:54 pm Reply

  Så fin bild! <3

 2. by liborius on March 6, 2013  5:06 pm Reply

  älskar alla dina bilder, du är grym:)

 3. by sara on March 7, 2013  10:44 am Reply

  Otroligt fin och gullig bild!

 4. by Malin on March 7, 2013  7:05 pm Reply

  Ååå längtar till helgen och dig! <3

 5. by Fanny on March 9, 2013  8:11 am Reply

  vilken fin gullunge <3

Leave a reply

Your email address will not be published.