Lugnet innan stormen

Ja nu ligger jag här. Känns som att det kommer bli väldigt segt nu ett tag framåt. Jag var i väg igår till läkaren på vårdcentralen och det var ju fruktansvärt jobbigt. Att hoppa på kryckor är jobbigare än jag trodde, plus att allt blod hamnar i foten vilket gör riktigt ont. Men jag hade en snäll svägerska och brorson som skjutsade mig så det gick fort. Även om min busiga brorson på 9 månader skrattade åt mig när jag hoppade på kryckorna! :P hehe! Jag såg tydligen rolig ut ;)

Jag tänkte i alla fall att jag skulle visa några foton som jag hann ta där ute på landet under de 2,5 timmarna innan jag bröt foten ;)
Vi grillade korv och åt ute i solen vilket var helt underbart, lekte i snön och sedan gick vi på den förödande promenaden…

Mys i snönMys i snön korvMys i snönMys i snönMys i snön

Mys i snön

Sista bilden som jag tog på väg ner mot hamnen innan jag ramlade!

1 Comment

  1. by liborius on March 19, 2013  2:26 pm Reply

    åh jobbigt med kryckor:/
    söta bilder!

Leave a reply

Your email address will not be published.