Mera bröllop tack

Barnfotografering

Denna söta lilla fot och hand tillhör Lovine.

Jag har haft ett par rätt lugna dagar den här veckan. Har inte känt mig helt på topp, så då är det rätt skönt att få vila upp sig – jag har ju tiden! Har blivit en del redigering i veckan, jag skickade precis i väg ett gäng bilder till en kund. Känns bra! :)

Har bokat in sommarens första bröllop också, spännande! Älskar bröllop. Önskar det föll in ännu fler hos mig!! Men de kommer nog det också :)

Nu är det fredag om man lyssnar på alla arbetande människor, hehe! Så det blir att slappa lite mer. Helgen blir full med renovering hos svärföräldrarna och kalas för ett födelsedagsbarn(? är man fortfarande barn vid 28?).
Ser fram emot helgen. Vad ska ni hitta på för kul?

3 Comments

  1. by Emma on March 2, 2013  12:17 am Reply

    Åh vad duktig du är! Jättefin blogg du har! Du får kolla in min blogg ifall du vill, kram :))

  2. by Lydia on March 2, 2013  5:55 pm Reply

    Så gulligt! hur gammal är han/hon?

Leave a reply

Your email address will not be published.