Angelicas babyshower

Jag tänkte att jag ska visa lite bilder från Angelicas babyshower som hon hade i Januari, har ju inte visar något från den.
Dagen började med att jag, Malin och Frida åkte hem till henne innan det skulle börja så jag fick ta dom vackra bilderna på hennes fina mage. Sen rullade det in med folk, Angelicas släkt och vänner. Det bjöds på smarrigt fika med en superfin tårta och sen lite lekar. Vi fick alla gissa storleken på hennes mage med snören och sen lukta på blöjor och gissa vilken choklad som låg där i – vilket var riktigt snuskigt! :P

Det var i alla fall en riktigt mysig babyshower och jag är väldigt glad för att jag fick vara där och fota. Insåg dock hur svårt det är att fota när man inte kan påverka ljuset något. Hade ett stort fönster som var bakom hälften av personerna, sen var det mörkt i resten av rummet. Plus att det var Januari så det blev mörkt rätt fort.
Det är lite speciellt att vara både gäst och fotograf på ett event, men riktigt kul.
Men jag tror och hoppas att jag lyckades bra i alla fall. Jag känner mig nöjd, men inser att jag kanske skulle använt blixten i alla fall.
Men det blev massa foton och Angelica blev nöjd med bilderna, vilket är huvudsaken! :D

Här kommer några bilder!

Babyshower tårtaBabyshowerBabyshowerBabyshowerBabyshowerBabyshowerBabyshowerBabyshowerBabyshowerBabyshowerBabyshowerBabyshower

1 Comment

  1. by marina on April 28, 2013  2:23 pm Reply

    Hoppas du har haft en bra helg! :)

Leave a reply

Your email address will not be published.