Underbart besök

BarnfotograferingBarnfotografering

Jag har faktiskt riktigt dåligt samvete för att det har varit så himla tyst här. Men det har känts så himla trist att sitta och blogga på en fotoblogg när man inte tar några nya foton att visa. Plus att jag inte riktigt mått så bra med min lilla fot. Men nu börjar det kännas som att det är på bättringsvägen, även om jag varit och hälsat på sjukhuset mer än jag borde, hehe! Bara två veckor kvar nu!!

Men jag tänkte att jag skulle visa två fina svartvita favoriter från min fotografering med Angelica och Matilda som jag hade tidigare i år. Dom var här i dag och hälsade på mig vilket var riktigt roligt! Man inser hur ensam man faktiskt är när folk väl kommer på besök. Fick även svägerskan, hennes faster och min fina brorson på besök en snabbis. Fullt hus! Men helt underbart… är dock lite trött eftersom att jag även befann mig på sjukhuset på morgonen. Så jag kommer nog sova gott i natt, underbart! :)

Hoppas ni inte lämnat mig och min blogg, och att ni står ut med lite mindre uppdateringar under min tid här i soffan.
Ska försöka bli bättre! :)

6 Comments

 1. by liborius on April 10, 2013  9:29 pm Reply

  underbart söt:)

 2. by Marie on April 14, 2013  3:07 pm Reply

  adorable !
  Beau portrait.

 3. by KarinSandra on April 15, 2013  7:53 am Reply

  Vilken mysig blogg du har och vackra bilder ♥

  Allt bra med dig?
  Kram

 4. by Linda on April 19, 2013  2:56 pm Reply

  Vilken sötnos!

Leave a reply

Your email address will not be published.