Kamera glädje

Vårfotografier knoppVårfotografier lövVårfotografier bänkVårfotografier kryckor

I dag tog jag mig ut i solen på en promenad och för första gången på 7 veckor höll jag i min kära kamera! Hur sjukt är inte det?
7 veckor. Tror aldrig att det gått så långt mellan gångerna jag hållit i kameran, någonsin!
Det var i alla fall riktigt kul, solen skiner och det är jätte varmt och skönt. Jag promenerade bort till en sjö som ligger nära, dock längre bort än jag trodde. Så jag vart rätt slut av promenaden, men jag stannade vid en parkbänk precis vid vattnet och fotade lite där. Hade tänkt att jag skulle fota våren med blommor och liknande, men hittade inte en enda blomma på vägen! Galet!
Det som är blommor överallt! Men fotade lite knoppar på buskarna och sen fanns de vackra röda löv kvar, vilket blev lite höstigt, men va tusan! :P

Jag kände att jag var tvungen att testa kameran för jag har nämligen min första fotografering efter olyckan på söndag. En gravidfotografering, vilket ska bli superkul! Vi hoppas på riktigt fint väder eftersom att vi tänkte vara utomhus, men det är klart att det ska vara fint väder! Jag kommer ha med mig en av världens bästa assistenter – mamma! ;)
Så det kommer gå alldeles utmärkt!

Nu ska jag sätta mig på balkongen och läsa en bok i solen! Älskar vädret!

3 Comments

  1. by Caroline on May 3, 2013  2:10 pm Reply

    Fina bilder!!
    Men usch, vad är det för olycka?

  2. by liborius on May 4, 2013  10:17 am Reply

    hoppas du får en fin lördag:)

Leave a reply

Your email address will not be published.