Drömmar

Natur

I dag sitter jag och drömmer mig bort.
Jag har nämligen två drömmar som jag verkligen skulle vilja förverkliga. Den ena är att på heltid kunna arbeta som fotograf, att satsa allt jag har på att utvecklas och utbildas inom fotografi och få många kunder. Detta är en dröm som jag säkert någon gång i mitt liv kommer kunna förverkliga, det är bara att våga ta sig ut, våga satsa. Våga lita på sig själv och sin kunskap.

Min andra dröm är om ett hus, ett hus på landet. Jag skulle verkligen vilja slippa storstaden och bo någonstans där man bara behöver gå några meter och vara ute mitt i naturen. Jag skulle vilja vakna upp på morgonen och sätta mig med en kopp te på altanen och titta ut över gröna ängar och inte höra något annat än naturen. Det är något som får mig att må bra av att bara tänka på.
En dröm som jag definitivt en vacker dag ska göra sann. Ska bara övertala sambon om att vilja bo så också, hehe!
Jag vill gärna bo i närheten av Stockholm, då det är här det finns mest jobb. Men jag skulle lugnt kunna åka bil i 40 minuter eller nått bara för att slippa bo mitt i allt.

Drömmar är till för att bli verklighet va? ;)
En vacker dag!

5 Comments

  1. by marina on May 29, 2013  1:20 pm Reply

    Bra med drömmar även fast sambon inte håller med om ett hus på landet. :) Jätte mysig bild också!

  2. by Emma on May 29, 2013  4:14 pm Reply

    fin bild :)

  3. by Olivia on May 29, 2013  5:24 pm Reply

    Himla vackert

Leave a reply

Your email address will not be published.