Emelie och Elise – mysigt besök

FödelsegåvaFödelsegåvaFödelsegåva

I dag har jag haft min kusin här på besök och hennes två små tjejer på två månader, så underbart söta! Självklart har jag fotat dom och har massa fina bilder som jag ska visa er! Första gången jag fotar tvillingar faktiskt! :)

Efter fotograferingen kom min bror med familj förbi och fikade med oss. Det var riktigt länge sen jag såg min kusin sist och det är ju alltid lika roligt att få återförenas! Noah var väldigt skeptiskt till en början på tjejerna, och när man jämför honom med dom där små så känns han enorma! haha! Han var sådär liten när han föddes och dom är två månader… ganska små tjejer! Helt otroligt goa och charmade sig in rejält i mitt hjärta! ;)

I Belgien (där min kusin bor) så är det en tradition att man som förälder ger alla som kommer och hälsar på barnen ett paket och på bilderna ovan ser ni de små fina paketen som jag fick och som innehåller god belgisk choklad! :D
I Sverige brukade det vara besökarna som kommer med presenter, hehe!

Det har varit en riktigt underbar dag och nu ska jag sätta mig med lite bilder från dagen!

2 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.