En underbar födelsedag

Födelsedagsfirande ballongerFödelsedagsfirande red velvet cakeFödelsedagsfirandeFödelsedagsfirande ballonger

Det var en riktigt bra eftermiddag och kväll i går. Det började med att min svägerska och brorson kom förbi och Noah blev väldigt förtjust i mina ballonger som jag hade överallt. Så himla sööt! Han hade till och med tagit på sig fin skjortan! Dom kom förbi lite tidigare då han i vanliga fall ska sova ungefär vid den tiden som jag skulle ha mitt fika.
Strax efter kom min underbara vän Malin och senare började det rulla in med vänner och familj. Fick massvis med blommor som ni ser på bilderna, vilket gör vår lägenhet helt underbar just nu! :D
Vi åt hembakta kakor och en red velvet cake, vilket allt jag hade bakat själv. Måste säga att tårtan vart sjukt god!

Känns som att man är bortskämd med att ha så fin familj och vänner! Jag älskar att ha såna här träffar där alla kan komma och umgås. Inte bara med oss men med varandra. :)

Jag fick en bukett med liljekonvaljer från mamma vilket hon hade plockat i Lund. Luktar så underbart! Någon som sett såna i Stockholm än? Sen fick jag en skitcool burk med bakmix av min svåger med familj, bara att tillsätta smör och ägg. Hur cool är inte den? Och en massa, massa mer fint!

Tack alla för en otroligt bra födelsedag!

Födelsedagsfirande liljekonvaljFödelsedagsfirandeFödelsedagsfirandeFödelsedagsfirandeFödelsedagsfirande

4 Comments

  1. by Janna on May 24, 2013  10:20 am Reply

    Vilka underbart vackra bilder du tar, vad har du för kamera och objektiv om man frå fråga, så imponerad av dina bilder :)

  2. by Clara on May 25, 2013  1:05 pm Reply

    Så lite så!

Leave a reply

Your email address will not be published.