En vårig gravidfotografering

Gravidfotografering

Det gick väldigt bra på fotograferingen i söndags! Det var väldigt utmanande med att hoppa på kryckor och “gå” utan kryckor i skogen bland löv och kottar (riktigt läskigt!), men det var så himla roligt! Det var så skönt att äntligen få komma tillbaka till fotograferandet. Och tack vare min underbara svägerska som hjälpte mig med att bära väskan, hålla reflexskärmen och allt – så gick det väldigt bra. Tack bästa du!

Jag håller på med urvalet till paret, men ni får se en liten förtitt ovan. Vi höll till i vackra hagaparken, fast det var svårt att hitta några gröna träd eller buskar, men till slut hittade vi en grön buske. Men det blev massvis med fina fotografier, vi hittade vackra träd att hålla till vid ;)
Vill visa er allt… snart så! :)

Nu har jag precis kommit ut till landet och ska vara här resten av veckan, så himla härligt! Jag och pappa åkte ut i kväll och så kommer resten av gänget i morgon. Ska bli riktigt skönt att få vara här och slappa, fota och njuta av våren. Det är så tyst och härligt här ute!

Hoppas ni har en fin kväll!

Leave a reply

Your email address will not be published.