Fotograf Frida Furberg

Hanna Elmquist Slow Motion CDHanna Elmquist Slow Motion CDHanna Elmquist Slow Motion CDHanna Elmquist Slow Motion CD

En snabb bild som jag tog från vår plats där vi satt, mest för att kunna visa att jag var där ;)

Gårdagskvällen var helt otrolig!
Direkt när vi kom till Lederman teater så skulle konserten börja och vi satte oss på ett par stolar högt upp för att kunna se allt. Det var ett stort band som Hanna hade samlat ihop, sju män hade hon med sig på scenen. Jag har inte lyssnar så mycket på jazz tidigare och det är väl den stämpeln som skivan har, men det här var otroligt! Vilken röst hon har och det var riktigt mäktigt med alla blåsinstrument.

Men höjden på kvällen var nog innan sista låten skulle spelas och Hanna stod och pratade om alla som varit med och arbetat på skivan och säger “fotograf Frida Furberg”, vilket gav mig rysningar i hela kroppen. W-O-W! Så himla coolt! Är så otroligt glad att jag fick möjligheten att hjälpa Hanna och resultatet blev ju riktigt grymt, kolla bilderna ovan på skivan!
Plus att det var väldigt roligt att få träffa Hanna igen och snacka lite! Vilken tjej! :)

1 Comment

  1. by Johanna Fåglund on May 19, 2013  11:55 am Reply

    Sv: Tack! :)) Ja, jag hoppas att det blev några bra iaf :P Har inte hunnit gå igeonom dom riktigt än.

Leave a reply

Your email address will not be published.