Såpbubblor

BlåsbubblorBlåsbubblor

I går lekta vi med Såpbubblor på landet. Hur kul är inte det? Noah älskade det! Jag förstår honom, det är sjukt vackert med alla färger som speglas i bubblorna. Jag tog massvis med bilder och det kommer visas många fler, men var tvungen att visa er några! ;)

Jag och mamma åkte hem ganska tidigt från landet i dag, för jag hade en fotografering av en fin liten tjej. Det var super roligt, hon var så charmig och söt! Äntligen är jag tillbaka i fotandet!!
Men trist att lämna landet, hade gärna stannat där i några veckor till, hehe! Underbart har det varit. Det har varit som sommar, sol och varmt och vi har grillat och umgåtts på gräsmattan. Har massa bilder att visa och det kommer jag göra också, vänta ni bara! ;)

Nu ska jag bubbla vidare!

3 Comments

  1. by Jenni on May 12, 2013  9:45 pm Reply

    Super fina bilder! Man blir alltid glad av såpbubblor! :D

Leave a reply

Your email address will not be published.