Våren är här på riktigt

Vår blommorVår blommor

I dag åkte jag hem till mina föräldrar och deras trädgård. Medan dom jobbade med att tvätta utemöblerna, klippa buskar och allt annat vår-arbete så krälade jag i rabatterna och på gräsmattan. Jag hade tagit med mig kameran och tänkte att jag nu i alla fall skulle få fota lite vårblommor då jag vet att det kryllar av dom där. Underbart!
Det var lite tungt att ta sig upp och ner från marken med min fot, men det gick bra. Skitig och fuktig av jorden blev jag, men roligt var det att få kräla runt bland alla underbara blommor och testa olika vinklar och inställningar. Plus att dom har massa olika sorters blommor i sin trädgård, så det var kul. :)

Jag har massa bilder, så ni kommer nog få se lite fler i veckan! :D

1 Comment

  1. by C on May 5, 2013  1:25 pm Reply

    Så fint!

Leave a reply

Your email address will not be published.