Första titt på dopet

Dop fotografering

Det har verkligen varit full rulle i helgen! Jag som hade tänkt att jag skulle hinna lägga upp ett litet smakprov på dropet som jag fotograferade i lördags. Men här kommer den!
Efter dopet så åkte jag med hem till min bästaste vän och vi åt god mat, kollade på film och satt på balkongen och pratade. Det blev sent och jag var inte hemma förrän efter tolv och riktigt trött. Så inga foton laddades in i datorn då.

Sen kom söndagen och jag skulle haft en fotografering som tyvärr blev inställd i sista minut, så jag tog mig till mina föräldrar och satt och hade det gott i deras trädgård. Där var min bror, svägerska och fina Noah också så vi busade lite och hade det trevligt. Sen kom grabbarna (min älskade och två vänner) så vi grillade och umgicks. Sen gick vi till fotbollsplanen där de sprang runt som yra höns medan jag låg och tittade på trädtopparna på en filt i gräset. Kom sen hem och deckade i sängen! ;)

Så det har varit mycket och väldigt roliga grejer som hänt! Jag har fotat massor och ska försöka visa er allt! :)
Nu måste jag skicka i väg lite jobb, men ska försöka visa lite mer bilder senare idag.

Leave a reply

Your email address will not be published.