Händelserik dag

BlommorBlommorLandetHavet klippor

Havsbilden är tagen med mobilen, hade lämnat kameran hemma.

Gårdagen blev väldigt händelserik.
Jag hade tänkt att ha en riktigt lugn och skön dag då det var riktigt varmt igår. Dagen började så, jag låg och slappade i hammocken och njöt för fulla muggar av värmen. Sen bestämde jag mig för att fota lite mer runt om på tomten. Men efter ett litet tag när jag gick mitt på tomten så höll jag på att trampa på en orm!!!!
Oj vilket tjejigt skrik jag gav ifrån och sen snabbt hoppade in i huset! Usssch!!

Men när man är själv såhär så finns det inte så mycket mer man kan göra än att ta tag i saken i egna händer. Så efter att jag fyllt på med lite energi (inomhus!) så var det bara att dra på sig gummistövlarna och ta fram gräsklipparen.
Så det blev inte så lugnt och slappt som jag tänkt mig. För tusan vad jobbigt det var att klippa gräset i värmen, och i gummistövlar. Plus att min fot klagade väääldigt mycket och idag har jag fruktansvärt ont. Men men, gräset är klippt och ormarna förhoppningsvis långt borta!

Så sen låg jag i hammocken resten av dagen med fötterna högt upp! ;)
På eftermiddagen fick jag även sällskap, så nu är jag inte längre ensam här. Min älskade sambo och en kompis kom hit efter jobbet. Super roligt! Vi grillade gott och gick sedan ner till havet där det var helt vindstilla och solen var på väg ner. Helt otroligt fint!!

Det är riktigt varmt och skönt idag också, så nu ska vi allt njuta! ;)

3 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published.