Jag kan stå på tå

Blommor gräs

I dag är en stor dag. Jag har övat mig så pass mycket att jag klarar av att gå upp på tå enbart på min skadade fot! Det är inte illa för en fot som brutits på två ställen. Även om det är långt kvar för att bli helt frisk, kan till exempel inte böja benet ordentligt och att ställa sig på tå gör fruktansvärt ont, så är det ett stort framsteg!

Min läkare verkar inte tycka att jag ska ha så pass ont som jag faktiskt har, så det finns väl en risk att det är någon bråskskada eller ledbandsskada, men det tar dom inte reda på än utan måste vänta och se om det läker av sig själv. Men jag hoppas att allt är och blir bra. Det brutna är då helt läkt, så det är positivt! :)

Så jag tar alla framsteg som en seger och är riktigt stolt över mig själv att jag utan större problem fotade ett bröllop på över fyra timmar i lördags! :)

Nu dock i morse vaknade jag med halsont, som jag säkert fått av min sambo som var sjuk i helgen. Men jag ignorerar det bäst jag kan och ser mig själv som frisk och än en gång arbetslös då sjukskrivningen numera är över! :P

Nu ska jag ordna någon mat och senare njuta av glass som sambon köpt med sig hem till min hals, mums!

“Just take one step at a time…That’s really all you can do.”

3 Comments

  1. by Emelie on June 18, 2013  5:43 pm Reply

    Vad skönt med framsteg med foten! :) Och du är ju faktiskt en superduktig fotograf så arbetslös får du nog stryka ;)

  2. by Madeleine-Foto on June 19, 2013  2:13 pm Reply

    Jättefina bilder!
    Hoppas foten blir bra snart!

Leave a reply

Your email address will not be published.