Kalasigt värre

Vardagsbild barnKalasVardagsfoton barnVardagsfoton barnVardagsfoton barn

Igår kväll så åkte vi hem till mina föräldrar där vi hade kalas för min svägerska och Noah, som båda fyllde år förra veckan. Jag missade ju kalaset i lördags och var väldigt glad att de bestämde sig för att ha ett till för släkten, så vi också fick fira dom! Han har blivit så stor vår lilla Noah, springer runt som en galning och busar. Galet hur snabb han är på att lära sig gå! Jag är väldigt glad att han är så kamera kär som han är (förmodligen för att han är född med linsen framför ansiktet, hehe!), även om det är roligast att attackera kameran och försöka peta på linsen, hehe! ;)

Det var i alla fall en väldigt trevlig kväll, vi började ute i solen med snacks och fördrink samt lite paketöppning, men sen började det regna så vi fick flytta oss inåt. Där paketöppningen fortsatte och sedan åt vi god middag och väldigt smarrig tårta.

Noah fick en fin liten gräsklippare av oss, han är galen i farfars gräsklippare och måste ju ha en egen! Sen fick han ett set med hockeyklubbor. Detta var definitivt en hitt! ;) Hans farbror (min fästman) har som mål att han ska bli hockeyproffs, hehe! Får se hur det blir med det, men han gillar klubborna!

Vardagsfoton kalasVardagsfoton kalasVardagsfoton barnVardagsfoton kalasVardagsfoton kalas

2 Comments

  1. by Johanna Fåglund on June 17, 2013  1:39 pm Reply

    Sv: Tack så mycket :))
    Suddigheten försvinner nog inte förrän jag slutar med ögondropparna om en vecka, så jag får stå ut. Känns iaf bättre redan, bara det inte kommer tillbaka sen.

Leave a reply

Your email address will not be published.