Ladda om

Natur

Jag kunde inte alls sova i natt. Usch! Gick och la mig vid tolvtiden men låg klarvaken fram till fem någon gång. Förstår inte varför. Tror jag har för mycket planer och andra roligheter i huvudet som far runt! ;)

Jag känner mig i alla fall pigg nu och hoppas att det håller i sig, för jag ska nämligen fotografera ett dop idag. Fina Matilda ska döpas. Kommer bli väldigt roligt, det är mitt andra dop och det ska bli spännande att få testa lite nya grejer. Det är utmanande att inte veta hur ljuset är i kyrkan, men det är alltid roligt med utmaningar! :)

Så jag laddar om batterierna och gör mig snygg för att gå på dop! Vi hoppas att vädret håller sig snällt och utan regn vilket det står att det kommer vara. Håll tummarna!
Det kommer nog upp något första titt på bilderna senare idag! ;)

Ha en toppenfin lördag!!

5 Comments

 1. by Andrea on June 1, 2013  12:41 pm Reply

  Gud vad duktig du är på att fota!

 2. by Liborius on June 2, 2013  10:08 am Reply

  åh det är så jobbigt när man inte kan sova:/

 3. by Kajsa on June 2, 2013  2:53 pm Reply

  Fin bild!

 4. by Lollo on June 2, 2013  4:45 pm Reply

  Fin bild :)

 5. by Annika on June 3, 2013  1:43 pm Reply

  Fin bild :)

Leave a reply

Your email address will not be published.