Lugnt kvitter och hysteriskt skrik

LövBrasaBrasa

Testade även att fota brasan med sång slutartid.

Det var en riktigt skön första kväll här på landet igår. Vid sju tiden drog jag på mig en fliströja och gick ut och satte mig på trappan och bara njöt av alla olika sorters fågelkvitter och den totala tystnad utöver de. Hemma hade jag aldrig kunnat bara sitta och titta ut i tomma intet, där känner jag alltid att jag måste/borde göra något. Men här, här kan jag bara vara. Jag satt där ett bra tag och bara njöt av den friska luften. Även när det kändes kyligt så ville jag inte gå in.

Till slut fick jag dra mig inåt i alla fall, regnet hade kylt ner luften rejält. Men jag var glad ändå för det innebar att jag fick möjlighet att tända en brasa. Det är ju bara för mysigt! Så med en sprakande brasa, en filt runt benen och god dricka så satte jag mig och såg en film. Supermysigt!

När jag väl skulle gå och lägga mig så blev det dock lite obehagligt. Jag är inte överdrivet förtjust i mörker, så när man hör skrik så får man liite panik. Då är det rätt jobbigt att vara ensam. Jag är rätt säker på att det var katter som bråkade (ni vet, dom låter ju som barnskrik när de bråkar), men det blev lite läskigt ändå! Men måste säga att jag känner mig stark som är här ute själv och trots skrik mitt i natten överlever! ;)

Nu ska jag ta med mig kameran och gå ut och njuta av denna fina dag!

4 Comments

 1. by Johanna Fåglund on June 5, 2013  1:34 pm Reply

  Sv: Tack! :)) Ja, det var dom verkligen! Ville ta med en hem :P

 2. by Beatrice Jakobsson - Fotograf on June 5, 2013  3:54 pm Reply

  Sv: Hittade din blogg bara och älskar dina bilder så var tvungen att lämna ett litet spår efter mig! :)

 3. by Elin on June 5, 2013  4:58 pm Reply

  Hejsan fina bilder!
  Superfin blogg du har, hoppas du har haft en bra dag :D
  Kolla in på min blogg och lägg en liten kommentar ;)

Leave a reply

Your email address will not be published.