Månen i solnedgången

Himmel molnHimmel månenHimmel månen

Här om kvällen så tog jag fram min super-zoom och bestämde mig för att testa att fota himlen och den fina måne som tittade fram. Har faktiskt aldrig fotat de förut och använder inte min zoom så ofta så det var lite roligt! :)

I dag åker vi ut till landet, där vi tillsammans med brorsan och hans familj och sju vänner ska fira midsommar i helgen. Kommer blir ruskigt roligt! Och massa snygga personen som jag tänkte fota, hehe! Lite utnyttjande måste jag ju göra när dom får komma till vårt landställe, hihi! ;)
Det kommer bli fullt i varenda hörn i stugan, men jag tror verkligen att det kommer bli riktigt kul. Ska försöka uppdatera här på bloggen även när vi är där… men vi får se om det går!

Hoppas ni får en riktigt fin helg!

4 Comments

  1. by mina on June 22, 2013  8:45 pm Reply

    fina bilder!

Leave a reply

Your email address will not be published.