Ny kamera

I går var jag i väg och köpte mig en ny kamera. Jag har insett att jag behöver en bra extra kamera inför bröllop och såna tillfället då man inte kan skylla på att det inte blev några bilder för att kameran gick sönder. ;)
Så jag har köpt mig en begagnad Canon 60D. Lite störande att jag måste ha andra minneskort till den, men fick med två av förra ägaren och har nu beställt ett tredje, så nu är jag redo för alla event!!

Jag gick i alla fall och fotade lite på vägen hem från mitt köp för att testa kameran och tycker den känns bra. Lite annorlunda från min, men inte för stor skillnad. Här är i alla fall lite foton från min lilla mini promenad. Jag fotade gräset och blommorna i den låga solen. Tycker det blev bra!

Gräs motljusGräs motljusBlomma motljus

3 Comments

  1. by Just4u on June 25, 2013  5:14 pm Reply

    Otroligt vackra bilder :)

Leave a reply

Your email address will not be published.