Planering morgondagen

Fötter

Då var det fredagskväll och jag sitter och planerar samt laddar inför morgondagen. Bröllop för hela slanten! Ska bli så himla roligt. Jag har suttit och kollat mycket inspiration så jag är riktigt förberedd. Vädret ser ut som det ska vara på vår sida i morgon också, vilket känns skönt och kul! Har massa planer i huvudet på hur jag vill fota, så jag hoppas att jag kan få till de vackra fotona som finns i huvudet på mig! ;)

Jag saknar dock landet! Känns redan som evigheter sen jag var där. Sjukt vad tiden går fort och hur stressig man blir när man är i stan, även om jag inte har något som är stressigt! Lite konstigt kanske!
Vi ska i alla fall fira midsommar på landet, så jag behöver inte vänta allt för länge innan jag får åka ut igen. Dock blir det inte så ensamt och lugnt som jag hade det förra veckan! hehe! ;)

Nu ska jag se lite film innan jag kör på skönhetssömnen så morgondagen kommer!

1 Comment

  1. by Emelie on June 15, 2013  6:31 am Reply

    Va roligt med bröllop! Vill också fota bröllop någon gång, men det kommer väl i sin tid också :) Stort lycka till!
    (Hoppas du får visa upp lite av resultatet sen ;) )

Leave a reply

Your email address will not be published.