Plötsligt händer det

SjälvporträttSjälvporträtt

Det är absolut inte ofta det händer, om ens någonsin, men i dag stod jag modell framför min egna kamera. Har man ingen annan att fota och känner suget, då är det bara att ställa sig framför kameran – även om det tar emot! ;)
Jag gjorde en krans i dom fina vita syrenen som blommar så fint och luktar såå gott!

Insåg dock snabbt att jag måste införskaffa mig en fjärr till kameran så jag slipper springa fram och tillbaka för att kolla om fokusen blev bra osv. Lite tröligt! Någon som har ett bra tips på en fjärr till Canon?

Efter min lilla fotosession så grillade jag smarrig nationaldagens mat, med grillkol denna gång, som jag avnjöt i solen. Nu har jag suttit med lite foton och redigerat och tänkte väl fortsätta med det ett litet tag till. Datan börjar dock bli full och jag har hårddisken hemma. Men men…

Hoppas ni haft en fin dag och att kvällen fortsätter så!

p.s. fick blir den nya profilbilden!

5 Comments

 1. by Angus on June 6, 2013  8:19 pm Reply

  Fin du är!

 2. by Emelie on June 6, 2013  9:30 pm Reply

  Jättefina bilder! Ska också ge mig ut och ta nya profilbilder någon dag :)

  Jag använder mig av denna: http://www.netonnet.se/art/foto/tillbehor/fjarrkontroll-foto/canon-rc-6/059835.3347/

  Funkar toppen! :)

 3. by Neha on June 7, 2013  4:35 pm Reply

  Vilka fina bilder:)

Leave a reply

Your email address will not be published.