Regnet faller

Lila blomma

Vi klev upp ganska tidigt igår för att packa ihop och fixa i ordning det sista på landet innan vi satte oss i bilarna och åkte in mot stan igen. Det kändes riktigt tung att lämna faktiskt, det är så lugnt och skönt där ute. Men jag hade en väldigt spännande och rolig dag framför mig.

Två gravidfotograferingar stod på schemat. Jag blev lite nervös när jag skulle åka till den första och det öste ner och smällde hej vilt! Men när jag kom fram så sprack det upp och blev nästan lite sol, vilket kändes bra! Den andra vart väldigt fin också då de mörka molnen var ett minne blott och vi fick vita fina moln och lite smått med sol där också. En väldigt produktiv dag! :)

I dag däremot har inte varit så produktiv då jag vaknade med världens huvudvärk. Men ibland behöver man vila också och vad passar bättre än en dag då det regnar. Men det känns bättre nu och jag sitter och går igenom bilderna från igår.

Hoppas ni alla har haft en fin helg!

9 Comments

 1. by Ellinor on June 10, 2013  8:27 pm Reply

  Sv. så lite så! ^^
  Allt bra? =)

 2. by Angus on June 10, 2013  8:43 pm Reply

  Spännande att få se resultatet från fotograferingarna!! om det kommer komma mer bröllopsbilder på bloggen!! har bara oändligt många härliga timmar av redigering framför mig ! :)

 3. by missle on June 11, 2013  8:28 am Reply

  Hej! jättefin blogg!

 4. by Linn on June 11, 2013  1:38 pm Reply

  jättefina bilder!

 5. by Linafoto on June 11, 2013  5:36 pm Reply

  Svar: Tack så mycket!! :)

 6. by Silvia on June 12, 2013  2:19 pm Reply

  Fin blogg.
  Kika in på min, kramis :)

Leave a reply

Your email address will not be published.