Sveriges nationaldag

FlaggorFlagghissningFlaggaÄngarVita blommor äng

I dag är det, som ni säkert vet, Sveriges nationaldag. Så jag bestämde mig för att åka in mot byn då jag läst att de skulle ha lite nationaldagsfirande vid Sjöfartsmuseet. Solen sken vackert och det var varmt, en perfekt dag helt enkelt!

Det var ganska mycket folk vid museet, ett litet band som spelade och tält med fika. Så som en nationaldag ska firas. Det hölls tal och flaggan hissades. Jag stannade inte så länge, är inte lika roligt när man är ensam ;)

Men det är så underbart att vara ute i naturen, vara omringad av ängar, syrenbuskar och all annan växtlighet.

4 Comments

  1. by Junitjej on June 6, 2013  8:09 pm Reply

    Vilka fina bilder!

  2. by Gina Lisbeth on June 6, 2013  8:37 pm Reply

    Gratulerer med nasjonaldagen også - moro å se at den feires! Her i Norge har vi jo feiret med offisiell fridag i mange, mange år, og har en høytidelig tradisjon for feiring av 17.mai. Var i Sverige på 6.juni for mange år siden, og snakket da med svensker som gjerne skulle hatt en feiring av Flaggans dag. Bra at dere nå har fått den sjansen til å markere! :-)

  3. by Linda on June 7, 2013  4:52 pm Reply

    Ja det är helt fantastiskt vackert ute denna årstiden!! Känns extra vackert i år, kanske beror på Tt det var en lång vinter!

Leave a reply

Your email address will not be published.